Мъжът от предградието на Филаделфия, обвинен в обезглавяването на баща си

...
Мъжът от предградието на Филаделфия, обвинен в обезглавяването на баща си
Коментари Харесай

Мъж, обвинен в обезглавяването на баща, е изправен пред нови обвинения в тероризъм; носел снимки на федерални сгради и планове за бомби, казва прокуратурата

Мъжът от предградието на Филаделфия, упрекнат в обезглавяването на татко си и публикуването на видео онлайн, в което подвига отсечената глава, е имал устройство със фотоси на федерални здания и явни указания за правене на експлозиви, когато беше задържан, оповестиха управляващите в четвъртък.

Джъстин Мон, на 32 година, е изправен пред дузина нови обвинявания, в това число тероризъм и кражба, при гибелта на неговия предишния месец татко Майкъл Мон, сподели офисът на окръжния прокурор на окръг Бъкс в четвъртък.

Жена, която отговори на телефона в офиса на публичния бранител на окръг Бъкс, посочена като юрист на Мон, отхвърли коментар в четвъртък.

Според прокурорите Джъстин Мон е прострелял смъртоносно татко си с пистолет, който е купил предходния ден и по-късно е употребявал кухненски нож и мачете, с цел да обезглави Майкъл Мон в къщата на Левиттаун, където двамата са живели.

След това Джъстин Мон записва видео, в което държи главата на б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР